Orken har fått epostadresse. Den er som følger:

orcinthewell@gmail.com

Du kan sende mail til den, hvis det er noe du vil spørre om, eller opplyse om, eller peke meg i retning av. Ellers er det selvsagt mulig å legge igjen en kommentar i kommentarfeltet under.

2 kommentar to “Kontakt orken”

 1. Ane Hem Says:

  Hei!
  Jeg har jobbet som illustratør tidligere for en del forlag. I gamle dager og for lenge siden tegnet jeg rollespillbilder. En del ligger ute på nettet fortsatt, men jeg vil bare nevne at jeg selv syns jeg har fått mer smak og stil siden den gang. (men gøy var det å prøve seg fram uten hemninger mot kitch) Jeg skriver nå master om tekst- bilde interaksjon på estetisk filosofi. Som du ser av bildene har jeg et mangfold av teknikker til rådighet, flere enn de som er der egentlig. Jeg tar også bilder.

  Jeg syns det hadde vært veldig gøy å være med, og jeg er spesielt opptatt av samarbeid mellom forfatter/ illustratør og samarbeid/forståelse/kommunikasjon om visuelt uttrykk siden det er noe av det jeg skriver om.

  Det er viktig for meg å ha en klar avtale om det økonomiske først, hvis du vil jobbe med meg. Jeg skjønner veldig godt at dette ikke er en stor pengemaskin, og at du ikke vet hva du har å bruke av penger. Så en klar avtale betyr ikke et avklart beløp. Jeg vil være med å samarbeide om noe gøy, og bidrar med entusiasme og interesse. Etter det jeg har erfart er en tydelig avtale om det praktiske veldig lurt å ha på plass som en trygg ramme rundt det. Så det kan vi snakke om hvis du er interessert.

  http://rpgillustrated.awardspace.com/

  Er ellers en anstendig litterat og korrekturleser, men jeg er ikke faglig kvalifisert til å lese korrektur på engelsk. Har ikke testet ut hvor flink jeg er til det heller.

  Kan du ikke sende meg prosjektet, så jeg får se hva det går ut på, og om det fortsatt kribler i armen? Og hva slags tidsperspektiv du ser for deg? Hvis du har lyst til å jobbe sammen med meg da.

  Even Tømte sier du er en hyggelig og kul dame, jeg tror jeg får samme referanse hvis du spør ham. 🙂
  Vennlig hilsen
  Ane Hem

  1. orcadorsala Says:

   Tidsperspektivet er litt i været ennå, siden jeg fremdeles må spillteste, renskrive, og slikt noe. Prosjektet slik det er foreløpig ligger ute på en wiki – følg lenken under «Mine spill» i menyen til høyre på bloggen.

   Når det gjelder penger har du helt rett – jeg kommer til å finansiere en evt. utgivelse av egen lomme, og er jeg heldig går jeg i null. For mer diskusjon omkring finanser, send heller en mail.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s